Løkkehaven eye q BGP og GP

For tredje året på rad kunne vi arrangere våre august-turneringer i nydelige omgivelser i Løkkehaven park i Sandvika. Dette er virkelig en flott arena for oss med masse frisk luft og ikke minst masse som skjer rundt med byfest i Sandvika.

Nok en gang smilte solgudene til oss med strålende vær, men litt hjelp måtte vi ha på søndagen fra Tor Skaslien, faren til Ingrid, som faktisk er meteorolog. Han kunne etter hvert fortelle at regnet var kommet til Hurum. Når noen i tillegg frøs en del, valgte vi å kutte siste runde i GP-turneringen.

Hyggelig var det med nærmere 40 deltakere i BGP-turneringen og rundt 60 i GP-turneringen, men vi skulle gjerne hatt med flere i A-gruppen. Vi ønsker jo å dekke hele linja og ha et tilbud også til de beste. Men mange, blant annet av NTG-erne, var borte på EM for ungdom, hvilket forklarer litt.

Artig var det også å se førpremiere på filmen om Magnus Carlsen. Vi fylte nesten kinosalen med plass til totalt 62, hvilket jo var greit når vi fikk stelt i stand dette bare for vår skyld. Vi skjønner at filmen har fått mye skryt, og et fint punktum var det for vår sjakkhelg i Sandvika.

 

Resultater:

Løkkehaven eye q GP
Løkkehaven eye q BGP